DOOR Architecten Hoofddorp C-Beta SADC SECTION

bestaande kozijnen hersteld met
onderdelen van de gedemonteerde
kozijnen uit het buitengebied van de
loods

transparante dakpanelen voor
natuurlijk daglicht

bestaande vloer zonder
toevoegde afwerking

70 m2 hergebruikte balken en
underlayment uit het kantoor van Bos
Logistics op Schiphol

ramenwandconstructie gemaakt
van hergebruikte vloerbalken
afkomstig uit het kantoor van
Aweta in Nootdorp

4 deurkozijnen in de
ramenwanden enntussenwand
gemaakt van hergebruikt hout

hergebruikte pantry uit het
Centre Court gebouw in Den Haag

Pitchcorner-meubel, gemaakt van
geredde bomen uit het
Amsterdamse Bos

zitkussens van stoffen afkomstig uit reststromen

scheidingswanden gemaakt van gedemonteerde
bestaande gordingen uit de loods

scheidingswanden gemaakt van
67 hergebruikte ramen uit het
Arsenaal van de Doelenkazerne in Leiden

60 raamkozijnen van hergebruikt hout

22 hergebruikte deuren en
deurkozijnen uit het Centre
Court gebouw in Den Haag

buitenunits bekleed met
onbehandeld lokaal Larikshout

3 hergebruikte stalen trappen

spanten begroeid met niet-winterhard
groen voor schaduw in de zomer

nieuw spant van hergebruikt staal

modulaire staalconstructie

LED panelen voor de
verlichting van de units

de units zijn geisoleerd, geventileerd
en worden duurzaam verwarmd met
elektrische infraroodpanelen, geschikt
voor langdurig werken en vergaderen

regenwateropvang voor het groenonderhoud

de wind en waterdichte binnenruimte van
de loods fungeert als dynamische
ontmoetingsplek in het tussenklimaat

de onoverdekte buitenruimte van de
loods dient als ontmoetingsplek in het
buitenklimaat